T.E.
16/2/2023

Sis empreses de la demarcació s’han sumat al programa de la Diputació de Tarragona.

AMBIT Cluster, Grup Gomà-camps, Grupo Pintaluba, Kellogg’s, Kriskadecor i Techma Business School són les empreses que participen del programa Next Challenges CatSud, promogut des de la Diputació de Tarragona amb la voluntat de consolidar i dinamitzar la comunitat emprenedora de la demarcació que forma part del Hub Emprèn CatSud. El proper 3 de març es donaran a conèixer en una trobada afterwork al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina a Reus els reptes interns d’aquestes organitzacions, prèviament definits i concretats amb el personal tècnic d’emprenedoria de la Diputació i l’assessorament d’una consultoria, per tal que startups, clústers i centres de recerca de la demarcació hi aportin solucions innovadores.

Les empreses que participen al programa van respondre a la crida feta des de la Diputació de Tarragona el passat mes d’octubre, que cercava corporacions disposades a compartir reptes interns. Així, es treballaran els seus reptes relacionats amb l’economia circular en l’àmbit de l’interiorisme (AMBIT Cluster), amb la formació en tecnologies exponencials (Techma Business School), amb la personalització de projectes i aportar valor als productes amb eines digitals (Kriskadecor), amb la innovació en processos productius a través de l’aigua (Kellogg’s), amb la innovació en el procés productiu de fabricació de paper tissú reciclat (Grup Gomà-camps) i amb la innovació en els additius destinats a l’alimentació animal i els seus processos productius (Grupo Pintaluba).

Les empreses i les startups, clústers i centres de recerca que ofereixin solucions als reptes plantejats treballaran conjuntament 4 mesos, durant els quals es desenvoluparan les solucions amb l’acompanyament d’una consultoria, que es podran experimentar i prototipar al Laboratori de Fabricació Digital del Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina a Reus. A finals del mes de juny tindrà lloc l’Innovation Day, la jornada en què es presentaran els resultats amb la participació de diferents agents de la demarcació.

Les startups, clústers i centres de recerca que vulguin participar-hi, poden consultar tota la informació i apuntar-se a la iniciativa a través del següent enllaç https://www.dipta.cat/empren/hub.