T.E.
16/04/2022

Helder Moya

La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL, posa a disposició dels més golafres le seves Mones de Pasqua. Tradició, creativitat i modernitat per un dolç que l’Avellanera cuida d’allò més, conscients de la importància que té la Mona per la festivitat de Setmana Santa. La Cooperativa situada a La Selva del Camp ha venut el doble de mones respecte l’any passat «fa 4-5 anys vam reactivar la venta de mones, relacionant-ho amb que és un dolç popular, tradicional i de quilòmetre zero. Enguany hem venut unes 250 unitats entre encàrrecs i venda de de figuretes. A més aquest any hem reforçat la difusió gràcies a una campanya realitzada amb el Gremi de Pastissers de Tarragona i ens ha anat força bé. Estem satisfets» explica Abel Fernández, director general de l’Avellanera.

Tanmateix, la cooperativa també s’encarrega de seleccionar els seus millors productes, sota la marca Infrusec, per aquells xefs i minixefs que prefereixen elaborar aquest dolç a casa. Un aliment típic de la rebosteria nacional, amb lleugeres variacions i que són acceptades per tota mena de paladars, foodies i amants de la gastronomia.

Àmplia oferta de productes de L’Avellanera

D’entre els productes de la cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL destaquen les avellanes, l’oli d’oliva verge extra Silvaurum amb DO Siurana i el seu licor de crema d’avellanes elaborat per Bodegues i Destil·leries Lehmann.  Actualment compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’oliveres, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva a l’any. Abel Fernández apunta que «hem realitzat una enquesta a l’Agrobotiga i estem contents, ja que segmentant per franges d’edats, els nostres clients estan responent positivament a la quotidianitat de venir a comprar al nostre establiment».