Helder Moya
16/8/2022

Prop de 22.750 personaes que han passat per l’establiment durant el primer any de vida.

Bokoto Japanese Sushi Club, el restaurant de cuina nipona que va desembarcar a Tarragona ara fa un any, compleix amb tot els seus objectius. Una sensació confirmada amb dades, com indiquen els prop de 22.750 persones que han passat per l’establiment durant el primer any de vida. Una aposta, la realitzada empresarialment per Bito Fuster, Sisco Pujol i Roland Vigatà, d’obrir portes l’estiu passat gens fàcil, tot coincidint amb un estiu dur pel sector de la restauració i marcat per les restriccions d’aforament.

El cert, però és que la satisfacció presideix aquests 365 dies de balanç, com exposa un dels socis, Roland Vigatà, qui assegura que «estem molt contents de com ens han anat les coses a Tarragona, des del primer moment la ciutat i Bokoto han tingut un pols d’atracció molt important i que s’ha anat mantenint regularment mes a mes».

A l’estiu del 2021 a la Rambla Nova de Tarragona hi havia dos establiments de cuina asiàtica, Bokoto Sushi Club va convertir-se en el tercer. I tot i que després n’han vingut més, convertint la Rambla Nova en un veritable ‘Soho Tarragoní’, Bokoto va erigir-se en el restaurant referent de cuina japonesa. No només en aquesta artèria principal tan rellevant de la ciutat, sinó de tota la capital. «Considerem que hi ha mercat per tothom, ara bé, per nosaltres la de Bokoto és un xic superior. Per exemple per la qualitat del producte, treballem amb tonyina Balfegó, que ens diferencia de la resta», apunta Roland Vigatà.

El perfil de client que visita el restaurant situat al número 22 de la Rambla Nova és molt divers, tot i que si cal determinar-lo, aquest seria «la parella d’entre 30 i 50 anys i també famílies que venen amb canalla i que a poc a poc van introduint-los en els sabors nipons. I també ens venen a visitar molts jugadors de la primera plantilla del Nàstic, ja que el nostre menjar és molt saludable pels esportistes», comenta Roland Vigatà.

Un dels aspectes en el que hem treballat per millorar han estat la terrassa. «Per qüestions burocràtiques volem que tingui una identitat com l’espai interior i això ha d’encaixar amb la idea i el pla de terrasses del consistori tarragoní», diu Roland Vigatà.

Finalment, fruit de la «bona energia que ens ha transmès Tarragona hem obert un Bokoto a Sabadell i al novembre n’obrirem un a Logronyo. Això si, pel 2023 a Tarragona hi haurà novetats amb una aliança que hem tancat amb una cadena de supermercats de Lleida i que ja us desvetllarem», conclou Roland Vigatà.