T.E.
16/09/2020

La Festa de la Verema de la DO Tarragona torna després de l’èxit de la primera edició.

Després de la bona acollida l’any passat de la primera edició de la Festa de la Verema de la DO Tarragona, enguany 9 cellers han volgut mantenir aquesta proposta tot i la incertesa generada en les últimes setmanes. Al esdeveniment hi participen Vinyes del Tiet Pere de Vilabella, Celler Mas Bella de Masmolets, Vinya Janine de Rodonyà, Cellers Blanch de Puigpelat, Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp, Adernats de Nulles i de la Ribera d’Ebre Celler Pedrola de Miravet, Molí de Rué de Vinebre i Vins i Olis Suñer de Ginestar.

Tots aquests cellers proposen activitats ben diverses adreçades a les famílies o a grups d’amics al voltant de la verema, la feina de l’enòleg o el viticultor i que van des de la trepitjada de raïm a l’antiga, fins a un esmorzar de veremador, passant per descensos en kayac per l’Ebre acompanyats d’un tast de vins; un concurs de beure en porró, berenars amb brasa, passejades per la finca, sopars de final de verema o un escape room.

Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona, assegura que “el sector del vi ha fet un gran esforç per adaptar l’enoturisme als protocols sanitaris anti-Covid”. En aquest sentit, totes les visites tindran l’aforament limitat amb grups de 10 persones com a màxim, que no tindran contacte entre ells. S’oferirà gel desinfectant en tot moment i també s’haurà de mantenir la distancia de seguretat i fer servir la mascareta.

En aquest enllaç et pots descarregar el díptic de la Festa de la Verema 2020. Tota la info amb preus, horaris i telèfons de reserva i informació a www.dotarragona.cat