T.E.
15/10/2019

Borges Agricultural & Industrial Nuts (BAIN) ha tancat el primer trimestre de l’exercici fiscal, a 31 d’agost de 2019, amb un Import Net de la Xifra de Negocis de 43,3 milions d’euros i 9.210 tones comercialitzades, superant en un 11,7% l’Import Net de la Xifra de Negocis i un 7,7% les tones comercialitzades respecte al primer trimestre de l’exercici anterior.

El Resultat Consolidat ha estat de 0,37 milions de € negatius, dels quals 0,34 procedeixen del negoci agrícola. En el primer trimestre del negoci agrícola s’acumulen les despeses de gestió sense ingressos, que es registraran en el pròxim trimestre amb la recol·lecció de les collites de nous, ametlles i pistatxos.

Borges Agricultural & Industrial Nuts (BAIN) ha tancat el primer trimestre comercialitzant 9.210 tones de fruits secs un 7,7% superior a l’exercici precedent. Foto: Borges.es

Es preveu que siguin recuperats amb escreix a causa de les bones perspectives de les collites, així com de la millora en els preus, especialment en les nous. Aquestes xifres no contemplen encara els beneficis potencials del pla de desenvolupament agrícola, PALM, iniciat per BAIN en els últims anys amb la plantació de 1.145,1 noves hectàrees de les quals es va obtenir producció, el setembre del 2018, de 117,7 hectàrees, produint lleugerament per sobre de les projeccions.