Helder Moya
16/12/2020

L’hotel, tot i la situació que s’està vivint, ha volgut mantenir el tradicional sopar de cap d’any

L’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou aposta per mantenir les tradicions de sempre i ofereix poder acomiadar el 2020 amb el tradicional sopar de final d’any. L’establiment vol que tothom que ho desitgin pugui assaborir la gastronomia elaborada per l’equip de restauració de l’hotel la nit del 31 de desembre a l’1 de gener.

Amb els màxims protocols de seguretat i d’higiene per la situació extraordinària que estem vivint, el director de l’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou, Quim Diaz desitja «que la ‘nova normalitat’ no impedeixi a aquells clients, familiars i amics de dir-li adéu a un any que difícilment oblidarem, amb un àpat especial per l’ocasió i que hem ideat amb molt de carinyo», i afegeix que «al Casablanca el sopar de final d’any és molt significatiu i conscient de les restriccions i els protocols, hem volgut ser valents, adaptar-nos a les circumstàncies i portar a terme el sopar per qui decideixi venir, oferint seguretat, comoditat, flexibilitat i una gastronomia cuidada al detall».

El menú del sopar de fi d’any a l’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou capta l’essència d’altres anys amb un toc d’autor. «Delectarem als comensals amb una proposta molt marinera, on per exemple el tartar de tonyina vermella amb guacamole i perlas de wasabi, o una ‘zamburiña’ gratinada amb perles de caviar negre estaran entre els diferents entrants», explica Díaz. «El ‘solomillo’ a la graella amb foie grill, salsa de ceps i cebetes caramelitzades serà el plat principal. Ens hem decidit pel ‘solomillo’ ja que és una peça molt noble gastronòmicament i que no es menja tots els dies de l’any. Esperem que a la gent li agradi el menú confeccionat i apostin per venir» afirma Jesús Muñoz, xef executiu del Grup 4R i qui amb Alberto Urdax, xef del Hotel 4R Casablanca Playa de Salou, seran els encarregats de cuinar la proposta gastronòmica per la nit del 31 de desembre.

Les reserves ja es poden realitzar al telèfon 977 380 107, el preu del sopar és de 90 euros+IVA. L’hotel també posa en promoció de 145 euros per persona la possibilitat de fer nit a l’hotel, amb esmorzar inclòs.

En un entorn urbà estratègicament ben ubicat i que parla per si sol, l’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou es troba situat al número 12 del Passeig de Miramar, amb la platja de Ponent davant mateix de l’hotel i amb una terrassa exterior dins del complex que mira al Mediterràni diàriament amb gran lluminositat. Precisament aquest espai, on es pot dinar, sopar o pendre una copa, està obert a tot el públic en general. Una terrassa esplèndida i on l’atenció individualitzada per part de l’equip de l’hotel és inmillorable.

L’Hotel 4R Casablanca Playa de Salou és un establiment de caràcter familiar i amb una llarga trajectòria en el sector turístic de la Costa Daurada. Disposa de 63 habitacions perfectament equipades, aparcament, àrea infantil, terrassa exterior i restaurant.