T.E.
17/06/2021

L’entitat també treballa per poder celebrar la fira Reus viu el vi de cara a la tardor.

El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha avançat al programa La cua de palla de LANOVA Ràdio de Reus, que s’està acabant d’ultimar un projecte per al futur de la Llotja de Reus amb la finalitat de captar fons europeus Next Generation. Quan va arribar a la presidència de l’entitat, el 2019, Just va plantejar organitzar quelcom similar a un concurs d’idees per decidir quin futur ús es podria donar a l’espai. Igualment va indicar que s’hi fes el que fes hauria d’acollir les empreses adherides a la corporació, tot obrint la porta a concebre un lloc polivalent on poder-hi fer tot tipus d’activitats.

Per altra banda, La Cambra de Comerç de Reus treballa per poder celebrar la fira Reus viu el vi de cara a la tardor, a l’octubre. A banda, l’entitat preveu poder celebrar altres esdeveniments emblemàtics com la ruta de tapes Ganxet pintxo. Una nova festa seria dedicada a la farina, precisament per posar en valor la tasca dels productors del territori que són adherits a l’ens.

Tot plegat, ha assenyalat, en el marc de la celebració dels 135 anys de trajectòria de la Cambra. El segon semestre, doncs, es contempla des de la corporació per poder dur a terme una sèrie d’iniciatives socials i empresarials. En aquesta línia, Just ha subratllat que a l’entitat s’hi ha impulsat una campanya de mecenatge i que la voluntat és la d’organitzar un sopar, amb la intervenció d’un ponent, per obsequiar les empreses que han fet costat a la corporació. Igualment es planteja la celebració d’actes a les capitals de comarca que són àmbit de la Cambra. «Volem sortir al carrer i que la gent vingui a Reus», ha manifestat Just.