T.E.
17/07/2023

Avui s’ha presentat la 10a edició de la Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa de Montblanc amb els establiments participants a la ruta, la qual està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de La Conca de Barberà, amb la col·laboració de la D.O Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc.

La presentació ha comptat amb la presència de la Sra. Carme Vilalta, membre honorífica de l’AEH Conca de Barberà; Ramón Domingo, Regidor de Turisme de Montblanc, Elisabet Sáez, secretària de la DO Conca de Barberà i Oriol Pallissó, Alcalde de Montblanc. Totes i tots ells han destacat la oportunitat que ofereix una ruta com aquesta per descobrir restaurants de la població i vins de la Conca de Barberà; així com la consolidació i arrelament que ha aconseguit després de deu edicions, convertint-se en un imprescindible dels estius de Montblanc.

La ruta començarà el dimecres 19 de juliol i s’allargarà fins al 16 d’agost. Durant gairebé un mes, 11 restaurants de la població serviran, cada dimecres, tapes a 3€ acompanyades d’una copa de vi de la D.O Conca de Barberà per 1,50€

Els restaurants participants són: La Bodegueta, Buffet Restaurant Bona Àrea, Nou Carnaby, El Comerç del Mallol, El Cortijo, Restaurant Cúmul, Cafetería Isama, La Parra Jardí Gastronòmic, La Tocineria GastroBar, Les 3 Esses de Sant Josep i La Dolça Violeta.