Reus Empresa
18/01/2024

Imatge de la trobada amb el sector de l’hostaleria

El regidor de l’àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern, Manel Muñoz, ha iniciat aques t dijous, 18 de gener, converses amb representants dels sectors de la construcció i de la restauració per buscar conjuntament mesures fiscals i d’impuls de l’activitat econòmics.

Les converses responen al compromís del Govern de Reus de negociar i implementar mesures que minimitzin l’impacte en el sector que pugui tenir la modificació de les ordenances fiscals, en especial l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres i la taxa de terrasses.

Pel que fa al sector de la construcció, Muñoz s’ha reunit amb representants del Gremi de la de la Construcció del Baix Camp i l’Agrupació de Promotors de Catalunya; mentre que pel que fa al sector de la restauració, s’ha reunit amb representants de l’Associació d’Hostaleria de Reus. En aquesta segona reunió també hi ha assistit una representació de l’agència Reus Promoció.

Manel Muñoz, regidor de l’àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern destaca la bona sintonia i la predisposició dels representants dels dos sectors a treballar plegats: «hem obert un procés de treball conjunt per veure com podem contribuir entre tots pe tal que la modificació de les ordenances fiscals beneficiï al conjunt de la ciutat i a tots els sectors».