T.E.
17/11/2019

El Restaurant Solric ha presentat davant dels mitjans de comunicació l’inici d’una nova temporada de calçots, un dels plats forts de l’any culinari a aquest històric restaurant de la ciutat de Tarragona, en funcionament des de fa més de mig segle. Des d’aquest mes de novembre i fins a la primavera, el restaurant tornarà a oferir el seu Menú Calçotada, que inclou una completa proposta gastronòmica per 36 euros per persona.

Després de l’èxit de la temporada passada, en què es van servir fins a 125.000 calçots,  enguany l’establiment va més enllà i espera arribar a les 200.000 unitats. La temporada, que arrencarà oficialment el proper 21 de novembre, té com a principal novetat la incorporació del segon local del Solric, l’Alta Taverna, situat a la plaça de la Font, on també serà possible gaudir d’una calçotada en un menjador amb capacitat per a 35 persones.

Moment de la presentació als mitjans de la nova temporada de calçots.

Depenent de l’evolució del conreu de calçots, està previst que la temporada s’allargui fins a l’abril, amb una incidència que s’espera de nou molt important durant les properes festes nadalenques.

El disseny de la Temporada de Calçots a Restaurant Solric s’ha fet de nou, amb una aposta decidida per la qualitat i el respecte als productes de la terra. Per això, l’establiment torna a treballar directament amb productors de calçots; en aquest cas, els germans Raspall, amb finques a Mont-roig i Montbrió del Camp, escollides per la seva excel•lència. A banda dels calçots, les mateixes finques també proporcionaran altres productes de primera qualitat, com mil quilos de carxofes.

Opcions per a tothom

Per tal d’apropar l’experiència de la calçotada a tothom, el Restaurant Solric ofereix també opcions vegetarianes i infantils perquè tothom pugui gaudir d’aquesta tradició pròpia del Camp de Tarragona, ideal per a àpats en grup. A pocs minuts del centre de Tarragona, l’antiga masia del segle XVIII on es troba el Restaurant Solric ofereix l’ambient ideal per gaudir d’aquest àpat.  L’establiment, situat al peu de la Via Augusta, compta amb aparcament gratuït per a tots els seus clients, a més de diversos menjadors, terrassa exterior i un espai de jocs infantils.

La nova Temporada de Calçots servirà també com a aperitiu per a un any 2020 que es preveu molt especial, amb la celebració dels 60è aniversari del Restaurant Solric.