T.E.
19/01/2023

Albert Savé i Òscar Pitarch.

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre fruit del seu creixement i amb l’aposta continuada per comptar amb un equip de persones amb talent i experiència que ajudin al desenvolupament del sector turístic de la província de Tarragona i seguint les seves línies de treball de dinamització de l’oferta dels seus establiments associats, així com per oferir-los consultoria especialitzada i noves eines de comercialització, ha decidit incorporar Oscar Pitarch com a nou responsable d’expansió i consultoria.

Oscar Pitarch té una dilatada experiència al sector turístic i molt especialment de la Costa Daurada. Darrerament, ha estat cap de vendes de PortAventura World. A més, ha estat responsable d’agències de viatges receptives líders i touroperadors com World2meet, NT Incoming, Serhs Tourism, Rhodasol Turimar, Turavia, Viajes Barceló o Juliá Vía Internacional (Eurolines.

Albert Savé, president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha afirmat que “com a associació volem que els nostres hotels disposin de les millors eines i professionals; estem en un sector molt competitiu i dinàmic, l’Oscar oferirà tota la seva experiència i consells a tots els establiments que ho requereixin i també a la mateixa direcció de l’Associació Hotelera”. A més, segons Savé, “també ens ajudarà a continuar creixent com a Associació Hotelera i a incorporar aquells hotels que encara no coneixen la nostra àmplia oferta de serveis”. Oscar Pitarch també treballarà en la realització d’accions de màrqueting i de comercialització turística nacional i internacional de la planta hotelera associada i per afermar l’oferta turística, tant amb les agències de viatges com amb els clients finals. A més, negociarà amb proveïdors acords amb condicions interessants per als socis.