T.E.
19/1/2023

Concerts, la Nit de Foc, les curses de cavalls i el seguici, grans protagonistes.

Segueixen amb força els actes al voltant de la Festa Major d’Hivern a Vila-seca, amb diverses propostes que ompliran el cap de setmana de diversió i activitats tradicionals.

En primer lloc, el divendres dia 20 s’organitza una Gran Festa Infantil a les 6 de la tarda al Celler, amb la Cia Ballaruga. A les 10 de la nit tindrà lloc l’assaig de castells amb els Xiquets de Vila-seca, la Nit de Monòlegs amb Romina R i Sara Escudero al Celler i el Concert amb Arc de Triomf i Doctor Prats a les 22.30 h al Pavelló.

L’endemà dissabte es farà la Cursa de Pallassos i Pallasses “Joan Busquets”, amb sortida a partir de les 11 del matí. La plaça de l’Església acollirà l’actuació castellera dels Xiquets de Vila-seca a les 12.30 h i es lliuraran els premis de la 10a edició del Concurs de fotografia Albert Iturria. A les 17.55 de la tarda s’iniciarà La Nit del Foc amb el bateig dels nous ceptres de Llucifer i la Diablessa del Ball de Diables Infantil, obra d’Antoni Mas. Seguidament hi haurà el Correfoc petit, l’entremès del Ball de Diables de Vilafranca, el Ball de Sant Miquel i Diables, la Tabalada i, per últim, el Correfoc. La nit tindrà de protagonistes Tremenda Jauría i Mafalda, en concert al Pavelló, i l’Orquestra Nueva Alaska, que actuarà pel Gran Ball de Festa Major al Celler.

El tradicional Cós de Sant Antoni arribarà el diumenge 22 de gener al Parc de la Torre d’en Dolça, amb un total de tres curses on hi participaran cavalls pura sang anglesos. Ja a la tarda, Vila-seca gaudirà del Seguici Tradicional amb la participació de la Mulassa de Barcelona, que celebra els seus 450 anys d’història.

Cal recordar que les entrades als concerts i espectacles es poden adquirir a través del web https://entrades.vila-seca.cat