T.E.
19/04/2022

Presentació del Festival de Màgia de Torredembarra.

La Regidoria de Turisme presenta la cinquena edició del Festival de Màgia de Torredembarra que tindrà lloc els propers 29 i 30 d’abril i 1 de maig. Després de l’aturada del 2020 per la pandèmia i les limitacions de l’any passat, l’organització espera poder gairebé recuperar l’èxit dels primers tres anys, tal com ha explicat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que enguany s’ha incorporat un motor de reserves a través del web www.turismetorredembarra.cat en que es podrà reservar i triar els seients per als diferents espectacles i posteriorment es podrà dur a terme el pagament per transferència bancària o a les oficines de la regidoria.

D’altra banda, Alexis Pardo, un dels mags que col·laboren tècnicament en l’elaboració de la programació, ha ressaltat que la programació ha donat un important salt qualitatiu, tot explicant que Miguel Muñoz, guanyador el 2018 del premi més important de màgia a nivell mundial, estarà a Torredembarra.