T.E.
19/10/2020

L’hotel ha buscat noves alternatives davant la pandèmia de la Covid-19

L’hotel Monument Mas Passamaner posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin l’opció de disfrutar d’una ‘Experiència de Dia’ de dilluns a divendres. La iniciativa està destinada a persones que vulguin relaxar-se i desconnectar, així com per aquells professionals que necessitin l’espai per treballar.

‘L’experiència de dia’ comença a les 10 del matí en una de les habitacions dobles de l’hotel, amb dinar inclòs i sortida a les 8 del vespre per un preu de 140 euros. Es tracta d’una fórmula que posa en marxa l’hotel Monument Mas Passamaner adaptant-se als nous temps.

El restaurant La Gigantea exclusiu per clients

El restaurant La Gigantea de l’Hotel Monument Mas Passamaner només es mantindrà obert durant les pròximes dues setmanes pels clients de l’hotel, en compliment de les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya per la Covid-19.

L’hotel adaptat als protocols d’higiene i seguretat

L’Hotel Monument Mas Passamaner, amb 14.000 metres quadrats de zona ajardinada, ha cuidat des de la seva reobertura el passat estiu el més mínim detall tot allò relacionat amb els protocols de seguretat, higiene, benestar i salut. Es continuaran aplicant les mesures establertes i mantenint el compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social de l’espai.