T.E.
20/01/2022

El dissabte començarà amb la XI Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca, a la plaça de l’Església a partir de les 10.30 h.

El proper diumenge 23 de gener la Festa Major de Vila-seca arribarà al seu punt i final amb la tradicional Trobada Gegantera, que enguany complirà la 39a edició.

El primer dels actes d’aquest cap de setmana serà la XL Cursa Atlètica de Sant Antoni i XXIV Milla Local, que tindrà lloc el divendres 21 de gener a partir de les 17.30 h al barri del Colomí. Al vespre serà el torn de l’humor, a càrrec de José Corbacho, qui durà a terme un monòleg trepidant titulat “Ante todo mucha calma”. L’espectacle es durà a terme al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca a les 20.30 h.

El dissabte començarà amb la XI Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca, a la plaça de l’Església a partir de les 10.30 h, amb una cercavila que arribarà fins a la plaça de Voltes. A la tarda, i destinat al públic familiar, es faran dos passis del musical “La Lámpara Maravillosa, tributo a Aladdín” a les 5 i a les 8 de la tarda, al Pavelló, i a càrrec de la Cia. Onbeat. Tancarà el dissabte el Ball de Diables, amb una carretillada a la plaça d’Estudi, a les 20.30 h.

La Festa Major d’Hivern clourà el diumenge 23 de gener amb el joc de descoberta en família “La gimcana del porquet”, organitzat per l’Esplai l’Esclop, i la XXXIX Trobada Gegantera a partir de les 9 del matí. Aquest acte començarà amb les matinades de grallers pels carrers de la vila, seguirà amb la concentració i plantada de colles geganteres al carrer de Sant Antoni i finalitzarà amb la cercavila que arribarà fins al Parc de la Riera, on es farà la ballada final i es lliuraran els records. Per últim, a la tarda està previst el musical familiar “Iruxa+Skargots” a les 17.00 h al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.