L’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre (AEATDE) ha publicat, segons publica el Setmanari L’Ebre, un nou vídeo promocional mostrant l’entorn natural de gran bellesa i biodiversitat de les Terres de l’Ebre. El video que es difondrà a les xarxes socials té per missatge central ‘Lo Delta t’espera’ i explica que el sector turístic té totes les instal·lacions, allotjaments, establiments de restauració i activitats a punt per a quan es pugui sortir de casa i sigui permesa la mobilitat.

L’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre llença una nova campanya promocional.

A la nova campanya l’associació convida a visitar l’entorn natural de gran bellesa i biodiversitat, així com a gaudir de la seva rica i variada gastronomia,  tradicions i gent.

«Tornarem a agafar la bici i a recórrer els camins del Delta, a aixecar el cap i seguir amb la mirada els estols d’ocells, a passejar per les platges immenses tot deixant que l’aigua ens mulle els peus, a navegar pel riu», recorda el vídeo, que mostra el patrimoni paisatgístic d’estes terres que ens envolten i que són, si més no, «la natura en estat pur». «Per tot això ‘Lo Delta t’espera'» determina l’AEATDE, que afegeix que «ens mereixem compartir les coses bones que ens envolten».