T.E.
20/06/2024

El pròxim dijous 20 de juny a les 19:30h a la Marina Port Tarraco tindrà lloc la trobada d’innovació i emprenedoria

En un esforç per fomentar la innovació i l’emprenedoria dins del sector de l’economia blava, Port Tarragona, APPORTT i Studio StartSud organitzen la trobada «Tarraco Startup Community». Aquest esdeveniment es durà a terme el proper dia 20 de juny a les 19:30h a la Marina Port Tarraco.Tarraco Startup Community és el punt de trobada de la comunitat emprenedora de la Catalunya Sud i vol reunir grups emprenedors, inversors i professionals en un esdeveniment informal per a compartir novetats, idees i projectes.

Els organitzadors volen crear un espai per a la creativitat i la col·laboració dins del marc d’activitats i línies estratègiques de l’Economia Blava. La trobada reunirà un ampli espectre d’emprenedors, inversors, professionals i entitats del sector marítim i tecnològic. L’objectiu és crear un espai de diàleg i col·laboració on es puguin compartir idees, explorar noves oportunitats i impulsar projectes innovadors que contribueixin al desenvolupament sostenible de l’economia blava.

Activitats i networking

Un dels moments més esperats de l’esdeveniment serà la intervenció de Carles Rua, director d’innovació del Port de Barcelona i un expert reconegut en el sector. Rua aportarà la seva visió i experiència sobre les tendències actuals i futures, així com les oportunitats que ofereix l’economia blava. La seva presentació proporcionarà als assistents una perspectiva valuosa sobre com aprofitar les noves tecnologies i els models de negoci emergents per impulsar la innovació en aquest àmbit.

A més de les ponències, la trobada inclourà diverses activitats dissenyades per promoure el networking i la creació de sinergies entre els assistents.