T.E.
20/07/2020

Tailàndia, amb 70 milions d’habitants i un creixement del cinc per cent, és actualment una economia molt dinàmica.

La Cambra de Tarragona ha organitzat del 20 al 30 de setembre una missió comercial virtual a Filipines, Tailàndia i Singapur que, en cas de que fos possible, es convertiria en presencial.

No serà la primera vegada que la Cambra anirà a Filipines en missió. Amb més de cent milions d’habitants i un creixement del set per cent, aquest país presenta moltes oportunitats (especialment maquinària, components d’automoció, productes alimentaris gourmet, carns, begudes i vins de qualitat, moda especialitzada). El seu programa de «Build, Build, Build» (2017-2022) està accelerant la inversió en infraestructures, i també ofereix oportunitats en els sectors de l’aigua, gestió de residus i renovables. Un altre sector pròsper és el turisme.

Tailàndia, amb 70 milions d’habitants i un creixement del cinc per cent, és actualment una economia molt dinàmica. Oportunitats en béns de consum (alimentació, begudes, moda, hàbitat), equipament per a l’agroindústria, maquinària d’envasat, tecnologia en ramaderia, aqüicultura i agricultura, equipament mèdic, biotecnologia, automoció, turisme, software, energia, medi ambient, projectes de grans infraestructures…). Hi ha molts sectors en els quals l’empresa espanyola pot trobar-hi oportunitats de negoci.

Singapur, amb uns sis milions d’habitants i un creixement del 3,5 per cent és un veritable hub d’operacions empresarials, comercials i tecnològiques per a la regió Àsia-Pacífic. La seva gran estabilitat política i la seguretat jurídica són altres grans avantatges d’aquest mercat. Hi ha oportunitats en les infraestructures ferroviàries, metro i marítima, tractaments de residus i aigua, plantes industrials i petroquímiques, biotecnologia i dispositius mèdics, alimentació i begudes, moda i complements, mobiliari i hàbitat, equips de manipulació de fluids, instruments i enginyeria de precisió…