T.E.
20/07/2023

«El soprenent Dave Wonderthin» i «Momentum», es presentaran a Constantí aquest cap de setmana.

Les nits d’aquest divendres i dissabte, 21 i 22 de juliol, arriben carregades de màgia a Constantí amb la presentació de dos espectacles adreçats a tots els publics en el marc de la programació cultural d’estiu.
Dins del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” aquest divendres 21 de juliol arriba l’espectacle “ El sorprenent Dave Wonderthing», una proposta que ens convidarà a endinsar-nos en el món de la màgia, l’escapisme i altres proeses de la mà del sorprenent Dave Wonderthing, un artista de l’impossible, que treballa amb el suspens, el perill, el desconcert i l’humor per entretenir la seva audiència. Es tracta d’un espectacle de petit format, apte per a tots els públics, on  es fusionen les accions clownesques, l’escapisme i els malabars. L’espectacle començarà a les 22 hores a la plaça de les Escoles Velles.

I el dissabte 22 de juliol, a les 22 hores i també a l’escenari de la plaça de les Escoles Velles, tindrà lloc l’espectacle “Momentum”, amb els il·lusionistes Jordi Caps, Charilie Mag, Raúl Black, Edgard i Sebastián Dethise. “Momentum” és molt més que un espectacle de màgia. Es tracta d’un espectacle per a tota la família que ens farà viatjar per totes les vessants de la màgia. Permetrà descobrir les gran il·lusions, la comicitat, la manipulació màgica, l’emoció del risc extrem, però també la màgia que hi ha a les coses més senzilles de la nostra vida. “Momentum” és un passeig per un món extraordinari, una experiència única, plena de diversió, sensibilitat, sorpresa, ritme i emoció.