T.E.
20/09/2021

El Festival Accents oferirà de nou un recorregut per alguns dels noms més actuals de la música d’autor dels Països Catalans.

La vuitena edició del Festival Accents (www.festivalaccents.cat) arriba enguany recuperant la força prepandèmica amb 24 concerts i sis subseus del Baix Camp i el Tarragonès que se sumen a la ciutat de Reus que acollirà la meitat de les actuacions. A l’Accents s’hi han afegit enguany Botarell i El Morell, amb dos concerts en cada localitat, que complementen la programació del festival que també arriba a Riudoms, Cambrils, la  Selva del Camp i Mont-roig del Camp.

Avui mateix ja hi ha totes les entrades a la venda, també les dels concerts vermuts que són gratuïts, però caldrà reservar-les prèviament. Tots els espectacles estan a disposició del públic excepte les entrades per a les dues actuacions del Centre Cultural del Morell que sortiran el 24 d’octubre.

El Festival Accents, impulsat per Empenta Cultural i amb direcció artística d’Isaac Albesa, oferirà de nou un recorregut per alguns dels noms més actuals de la música d’autor dels Països Catalans, entenent el concepte de música d’autor en el sentit ampli, ja que s’hi trobaran artistes que es podrien englobar dins el món de la cançó catalana i d’altres que se situen dins els paràmetres del pop, el rock o el folk.

La programació completa, amb tots els detalls i els enllaços per la venda d’entrades es pot trobar a la web www.festivalaccents.cat