T.E.
20/10/2021

El Consorci ha participat en la jornada centrada en la gestió dels recursos hídrics i del canvi climàtic a través d’una ponència i una taula rodona.

El dimarts 19 d’octubre el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha participat en la IV edició del Congrés organitzat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua. La jornada s’ha centrat en la gestió dels recursos hídrics tenint en compte els seus impactes socials, culturals i econòmics i formulant mesures d’adaptació tant actuals com futures.

Al seu torn, el Consorci d’Aigües de Tarragona a través del seu Director-Gerent, Josep Xavier Pujol, ha participat en una taula rodona amb altres personalitats com el Director de l’Àrea d’Abastaments de l’ACA, el Director General de CASSA, el Responsable de l’oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i el President de l’Associació d’Abastaments d’Aigua on s’han debatut temes d’interès relacionats amb el recurs de l’aigua i el canvi climàtic i la seva mitigació.

D’altra banda, el Consorci ha presentat una ponència de la mà del Director-Gerent i l’enginyer de Camins de l’Oficina Tècnica, Joan Cornellà, sobre el sinistre de la canonada principal del 3 de gener i les oportunitats que se n’han derivat de la situació de crisi en les diferents accions dutes a terme per millorar la garantia i la qualitat del servei que s’ofereix als consorciats.

El Congrés celebrat al CosmoCaixa de Barcelona ha concentrat diversos agents involucrats en la planificació i la gestió hídrica i clou la seva quarta edició aquest dimecres 20 d’octubre.