T.E.
20/12/2022

Presentació de la programació

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus ha presentat la programació que té prevista per al primer semestre del 2023 i que comença el primer cap de setmana de febrer amb una producció de Lo Nostro, titulada «Lot 5/6. Pedra» i que s’inspira en el popular ca s del robatori d’una llamborda de la plaça del Mercadal l’any 2021.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha volgut remarcar el pes que té la creació local en la nova programació, «hem volgut que tingui una gran presència la creació de casa, Km 0, ja des del principi amb Lo Nostro, amb la reposició de «La gran PAS» o els espectacles que s’han d’estrenar, una producció amb motiu de l’Any Amorós, per una banda, i un concert d’homenatge a Xavier Blanc, per l’altra banda».

Una altra de les característiques de la nova programació és que, tal com ha treballant en les darreres programacions el Bartrina, vetlla per ser accessible. «En tots els espectacles disposem de servei de so de sala amplificat i bucle magnètic a partir d’uns receptors individuals que es poden recollir abans d’entrar a la sala i que poden ajudar tant a les persones amb discapacitat auditiva, com a les persones de les darreres files o dels pisos. I, a més, ampliem els serveis d’accessibilitat a l‘espectacle «Amèrica», ha explicat Recasens.

Tota la programació es pot consultar a la web teatrebartrina.cat i la venda d’entrades comença el dia 27 de desembre, en horari habitual de taquilla (de dimarts a divendres, de 18:00 h a 20:00 h) i per Internet, a la pàgina web del teatre.