Helder Moya
21/01/2022

La cooperativa compta amb 37 anys de trajectòria.

L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL és una de les cooperatives pioneres en garrapinyar avellana, treball que van començar a desenvolupar fa dues dècades. «Estem orgullosos de disposar d’aquest producte, que és molt estacional i que té molts beneficis per la salut alhora d’aportar energia», explica Abel Fernàndez, director general de l’Avellanera. Precisament en aquesta cooperativa situada a La Selva del Camp destaquen les seves avellanes i ametlles caramelitzades.

Les avellanes i ametlles caramelitzades són un dels productes més venuts de la categoria d’elaborats de L’Avellanera, cooperativa amb 37 anys de trajectòria. Un producte natural, sense conservants ni colorants, ideal per a endolcir qualsevol trobada familiar. Ambdós productes, molt útils també per a la creació de postres en hostaleria, es comercialitzen en pots de vidre de 135 grams.

La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza les seves garrapinyades d’avellana i d’ametlla sota la marca Infrusec. Les garrapinyades d’avellana de L’Avellanera s’elaboren amb avellanes de la seva pròpia cooperativa de la varietat Negreta amb pell (49,5%) i sucre (50,5%).

La situació pandèmica ha afectat positivament en algunes línies de productes de L’Avellanera. Respecte al Nadal de l’any passat la cooperativa ha incrementat un 4% de resultats. Un exemple són els menjars preparats, que han tingut una crescuda important. «La clau és que hem estat preparats per poder créixer, i aquesta ha estat la conseqüència, tenir stock per poder atendre la demanda i en aquest sentit ho hem fet bé» apunta el director general de la cooperativa.

Per aquest 2022 Abel Fernàndez espera «poder créixer un 5% seguint la nostra estratègia de tenir més presència en el canal on-line. A més de disposar d’una bona logística per seguir atenent les necessitats dels nostres clients».