Helder Moya
21/02/2023

El restaurant Amonaren Etxea s’ha aliat en el camí amb PAC SL, empresa d’alimentació situada a La Selva del Camp des de 1918. Un binomi amb l’objectiu de brindar al client una cuina realment saludable, sense additius, ni complements químics de cap mena «tot gràcies als productes naturals i de màxima qualitat dels que disposem al nostre ampli catàleg», explica Josep Maria París, director de PAC SL.

Fruit d’aquesta aliança i inspirats en la tradició basca de ‘txotx‘, és a dir, convidar als amics i amigues a una bota, per provar junts la sidra, Aingueru i Josep Maria París han volgut delectar a un reduït i exclusiu nombre de comensals, per assaborir així la cuina real, la que caracteritza l’Amonaren Etxea. I ho han fet amb el celler Mas Vicenç, que pertany a la DO Tarragona i que hi ha participat amb deu de les seves onze referències, inclòs un «Ancestral espumós de garnatxa negra que veurà la llum oficialment el pròxim 21 de març, tot coincidint amb l’equinocci de primavera» desvetlla Vicenç Ferrer, propietari del celler.

El xef Aingueru Rodríguez i Josep Maria París han coincidit en destacar que «la nostra proximitat es troba on està la qualitat del producte, és la nostra forma de pensar, d’entendre una cuina real, tradicional i amb un toc contemporani i de modernitat». L’asador-sidreria Amonaren Etxea de Botarell és un restaurant que rendeix tribut a la tradició gastronòmica de les àvies basques.