Helder Moya
21/04/2022

Grup Gran Claustre és sinònim d’excel·lència, d’emprenedoria i d’aposta pel territori. Pròxim als 20 anys de trajectòria, aquest grup empresarial disposa de diferents espais a la zona del Baix Gaià, pensats per gaudir en tota mena d’ocasions i celebracions. A Altafulla el composen l’Hotel Gran Claustre, amb el restaurant Bruixes de Burriac; el servei de La Martina de càtering i menjar a domicili; el Pati dels Tarongers i el Maritime Beach Club. Tota aquesta oferta la completa a La Riera de Gaià, la Masia Can Martí, masia per esdeveniments i que aquest 2022 ha estat guardonada amb els Wedding Awards. Una distinció que reconeix l’espai com un dels llocs professionals més recomanats per les parelles per casar-se i que atorga el portal Bodas.net.

L’artífex d’aquest èxit és Josep Maria Lloret, alma mater del Grup Gran Claustre. «Aquest reconeixement ens omple d’orgull. Masia Can Martí va néixer com una necessitat que ens demanaven les parelles de l’hotel que es volien casar, i d’això ja en fa cinc anys». Lloret exposa que la clau de l’èxit és «un cúmul de factors, ja que per molt que tinguis un lloc, has de tenir un bon tracte, qualitat de menjar, professionals de primer nivell i que tot estigui assolint l’excel·lència de forma compensada». «Ens ha sortit prou bé», afirma, tot desvetllant que «una de les novetats d’aquest 2022 és que afegim un nou espai, la restauració i esdeveniments del Club Tennis Tarragona, la marca d’aquest espai es dirà TEN».

Les 23 hectàrees de la Masia Can Martí conformen un espai obert a natura i on es respira un esperit clàssic combinat amb la modernitat actual. Una inversió de 4 milions d’euros va provocar que cobrés vida un espai que estava completament abandonat, i on des de fa uns anys s’hi genera vida nova. Un dels principals pilars de la felicitat de les parelles és Raquel Rio, responsable d’esdeveniments del grup Gran Claustre. «És molt satisfactori que sigui la pròpia experiència de les parelles qui et faci tenir aquesta distinció. Quan poses cor i passió, hi ha molt poc marge d’error. Nosaltres respectem molt el client i volem que surti content. Realment tot l’equip posa tanta passió, que és gairebé com si ens caséssim nosaltres», assegura.

Enguany es preveuen al voltant d’una cinquantena de bodes a Masia Can Martí, superant amb escreix les de l’any passat. Raquel Rio afirma que «aquests dos anys de Covid-19 han estat una muntanya russa, el 2020 vam fer només una boda i una comunió i amb l’esclat de la pandèmia tot es va acabar». «La realitat ha estat molt dura, fèiem de psicòlegs de les parelles. Ara les bodes són molt més emotives, pel fet que aquests anys molta gent no s’ha pogut retrobar», diu, tot aclarint que «la responsabilitat del Wedding Awards ara és millorar-ho. Tenim un gran equip i és molt important això, ja que amb la mirada ens entenem». Grup Gran Claustre, el somni on tot comença.