Helder Moya
21/6/2022

Presentació de les ‘Nits gastromediterrànies’

L’Hotel Gran Palas Experience ha presentat les ‘Nits Gastromediterrànies’. L’hotel de cinc estrelles referent a la Costa Daurada, ha preparat per les nits del mes de juliol, un cicle d’experiències gastronòmiques amb xefs de reconegut prestigi a la demarcació de Tarragona.

Els convidats per aquest esdeveniment són: Ramón Martí, del restaurant El Llagut; Moha Quach, del restaurant El Terrat i Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro. Tots tres seran les estrelles protagonistes de les ‘Nits Gastromediterrànies’. Un esdeveniment obert a tot el públic i que se celebrarà a l’Hotel Gran Palas Experience, els dies 8, 9, 16, 22 i 23 de juliol.

Inda Salas, representant de l’Hotel Gran Palas Experience ha volgut destacar que «la gastronomia és una experiència i hem volgut apostar per realçar-la encara més a casa nostra, apostant precisament per tres reconeguts xefs de la zona. Volem que aquest mes de juliol deixi empremta als paladars dels nostres clients com per tots aquells foodies que vulguin venir a gaudir de la proposta culinària amb la que ens obsequiaran. Estem molt agraïts que ens hagin fet confiança i que aquesta idea sigui tota una realitat».

Ramón Martí, del restaurant El Llagut, serà el xef que aixecarà el teló de les les ‘Nits Gastromediterrànies’. El cuiner barceloní delectarà als comensals les nits dels dies 8 i 9 de juliol. El torn de Moha Quach, del restaurant El Terrat, serà el dissabte 16 de juliol. Mentre que Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro de Reus, estarà present el 22 i 23 de juliol.