T.E.
21/09/2020

El concurs farà una primera fase de valoració on s’escolliran els 6 finalistes.

La mostra musical  PortAutors ha estat molt ben rebuda per la ciutadania i dispara les xifres en un augment considerable amb 50 inscripcions rebudes enfront les 31, un augment del 60% respecte l’edició anterior. Ara, un cop rebudes totes les inscripcions, s’iniciarà el procés de validació de propostes per traslladar tot el material al Jurat del certamen, integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors que tenen per davant un repte que cada any és complica més. La final tindrà lloc el dia 14 de novembre de 2020 a les 18 hores.

Aquesta primera fase de valoració farà una tria de 6 finalistes que participaran en 3 processos:

  • Premi del Públic: valoració per part del públic del/a millor finalista i guanyador/a de material audiovisual per part d’un dels patrocinadors del concurs.
  • Premi a l’artista local: entre la gent de la demarcació tarragonina es triarà el millor per part del jurat i per tant el guanyador/a optarà a la formació en producció musical per part d’un dels patrocinadors del Concurs, Yamaha Music School Tarragona.
  • Premi del jurat: el jurat determinarà en base a 4 criteris el guanyador/a del concurs que tindrà l’oportunitat de tocar als escenaris de JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors del proper any 2021.

La guanyadora de la primera edició PortAutors 2018, Susannes Cantautora Rural, enregistrarà el seu darrer disc amb el material del premi del públic, que també va guanyar, i que li permet arribar a ser finalista dels Premis Enderrock 2019.

La guanyadora de la segona edició PortAutors 2019, Yuhniversia actuarà properament als escenaris de les Festes de Santa Tecla 2020, en el marc del Teclautors i en el festival Accents que es presentarà properament, així com a la mateixa final del PortAutors 2020.

Més informació: https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo