T.E.
21/10/2021

Els bombons d’avellana de L’Avellanera estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la seva pròpia cooperativa (40%).

Bombons locals, autòctons, fets amb avellana del territori i elaborats amb la intenció que el vostre paladar en vulgui repetir. La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL -de la Selva Camp- llença una dolça proposta: els seus bombons d’avellana.

El bombó d’avellana és un dels productes amb més èxit, durant la temporada d’hivern, de la categoria de Xocolatejas de L’Avellanera. Abel Fernández, director general de L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL explica que «com a defensors del producte de proximitat defensem l’avellana i aquests bombons és una proposta diferent que va sorgir enguany i que entre tot l’equip de l’Avellanera hem treballat» i ha incidit en que «posem el focus en el Nadal, però evidentment volem que el consum d’aquests bombons sigui tot l’any i que no siguin només estacionals. Hem de fer valdre els nostres productes els dotze mesos de l’any».

Els bombons d’avellana de L’Avellanera, que estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la seva pròpia cooperativa (40%), es comercialitzen  sota la marca Infrusec en pots de vidre de 150 grams i tenen un preu de 3,71 euros.

Abel Fernández va aterrar el passat mes de juliol a la direcció general de L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL. Tres mesos després d’assumir el càrrec de director general, després d’una dècada en el sector de l’embalatge, Fernández explica que «de tots és conegut que enguany el balanç de la campanya de l’avellana ha estat com la de l’any passat, és a dir, fluixa. Ara bé, el factor positiu és que segons la varietat d’avellana inclús creixem, mantenint el nivell del 2020».

A nivell d’objectius marcats, el director general s’ha marcat diferents objectius a curt, mig i llarg termini «un dels objectius a nivell global el que volem és seguir donant el màxim benefici al soci, mantenint l’esperit de la cooperativa, amb un caire més empresarial, apostant per la digitalització i pels canals online de cara al consumidor».

L’Avellanera treballa, des de 1985, per defensar els interessos dels agricultors i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat. En l’actualitat compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’oliveres, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva a l’any.