T.E.
22/01/2020

Aquest divendres arrenca la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca, que enguany comptarà amb un total de 20 concerts “d’una gran varietat d’estils com ara la música clàssica, el jazz, el flamenc i la música infantil, la qual enguany tindrà una programació estable”, ha destacat la presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet.

Divendres, 24 de gener, a les 9 del vespre amb Kontakte Grup de Percussió i Mara Aranda, que presentaran el concert “Els Dotze Treballs d’Hèrcules”, i s’allargarà fins al 19 de juliol amb el reconegut Christoph Schlüren i l’Orquestra Camera Musicae, que interpretaran “Redescobrint la música germànica”.

L’Auditori Josep Carreras presenta la nova temporada de primavera

Durant aquesta temporada, l’Auditori ha programat diversos concerts entorn als 4 aniversaris d’enguany: els 250 anys del naixement de Beethoven, els 20 anys de l’Orquestra de la URV, els 10 anys del Quartet Gerhard i, per últim, els 40 anys del Conservatori de Música de Vila-seca.

A més d’aquestes efemèrides, que es veuran reflectides en els diversos concerts de primavera, també destaca enguany el concert de Martirio i Chano Domínguez, que seran a l’Auditori el 14 de març amb el concert “A bola de nieve”.