T.E.
22/01/2024

La Diputació de Tarragona encapçala una delegació de la demarcació amb un total de 29 municipis, empreses i associacions turístiques.

Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre es promocionaran un any més a la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebra del 24 al 28 de gener a Madrid. Un total de 29 ens públics i privats del Camp de Tarragona, del Baix Penedès i de les Terres de l’Ebre hi participaran enguany, encapçalades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La cita serveix, com cada any, per donar a conèixer els atractius turístics d’aquestes destinacions a través d’estands propis, així com per establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses del sector turístic, a través de la quarantena de reunions que s’hi celebraran.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, acompanyada pel president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, i de la vicepresidenta segona per la marca Terres de l’Ebre, Iris Castell, visitarà aquest dimecres FITUR, una de les cites imprescindibles en el calendari anual de promoció turística, que enguany celebra la 44ena edició.

Promoció conjunta

Un total de 29 ens públics i privats de la demarcació hi participaran de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta Corner. Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre participen a FITUR amb un estand cadascuna, en el marc de l’espai de l’Agència Catalana de Turisme.

La marca turística Costa Daurada estarà representada per Calafell, Cambrils, Cunit, El Vendrell, L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Mont-roig del Camp-Miami Platja, Reus, Salou, Tarragona, Valls i Vila-seca-La Pineda Platja. Pel que fa a la marca turística Terres de l’Ebre s’hi promocionaran les destinacions d’Amposta, Ascó, Camarles, L’Ampolla, La Ràpita i Tortosa, a més dels Consells Comarcals del Baix Ebre i de la Terra Alta.

També hi participaran l’Aquopolis Costa Daurada, el Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona, l’Associació d’hotels de la província de Tarragona, l’Associació hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre, MIDIT/Terres de Mestral, l’Associació de càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Priorat Enoturisme, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus.