T.E.
23/02/2021

Aquest dissabte 20 de febrer s’ha celebrat a la terrassa del Club Nàutic de Salou l’acte de proclamació de la nova Junta Directiva. La candidatura amb la presidència del Sr. Jaume Vicheto ha estat la guanyadora.

En l’acte de proclamació, el Sr. Paco Llevat, president de la Junta Electoral, ha lliurat al Sr. Jaume Vicheto l’acta en la qual es proclama guanyadora la seva candidatura i renova el mandat durant els pròxims sis anys.

Un petita representació de la nova Junta Directiva, amb la presència de la Secretària, la Sra. Susana Merodio, i del Comodor, el Sr. Josep Oliva, han acompanyat al President en la recepció de l’acta.

La nova Junta Directiva afrontarà novament amb fermesa i il·lusió els reptes presents i futurs que hauran de gestionar. Des de l’actual pandèmia, passant per la crisi econòmica que ja es comença a patir, fins el procés de nova concessió, que tindrà lloc en els propers anys. La nova Junta Directiva també té en ment adaptar els serveis del club a les noves tendències d’usos i a les noves necessitats dels socis i dels visitants.