T.E.
22/05/2023

La jornada tindrà lloc dijous, 25 de maig, a la Sala Europa del TAS de Salou.

Arriba una nova edició de la Jornada de Turisme organitzada per l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT). Aquesta desena trobada professional es durà a terme el pròxim 25 de maig a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou de 10 a 13.30 h i es presentaran alguns dels principals temes d’interès del sector apartamentístic.

Així, la X Jornada de Turisme de l’AAT serà presentada per Joan Calvet, president de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre; Pere Granados, alcalde i president del Patronat de Turisme de Salou, i Marta Domènec, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

La benvinguda de la jornada donarà pas a les ponències. En la primera es presentarà el primer segell d’excel·lència d’empreses gestores d’habitatges turístics i es tractaran els principals aspectes jurídics que afecten el sector. Aquesta anirà a càrrec de Mercè Escrich, cap de l’Àrea de Coneixement, Qualitat i Competitivitat Turística de la Direcció General de Turisme i d’Antonio Mendia, assessor jurídic de l’AAT.

Després de la pausa, es reprendrà la jornada a les 12 h amb una conferència impartida pel Cos de Mossos d’Esquadra on parlaran d’estafes, ocupacions i consells de seguretat. A més, presentaran els nous tràmits legals de caràcter administratiu: registre de viatgers, inspeccions i normativa vigent que s’ha de complir. El tancament de la Jornada anirà a càrrec de personal de PortAventura World que donaran a conèixer les principals novetats.

L’assistència a les X Jornades de Turisme és oberta a tothom interessat en el sector dels apartaments i habitatges d’ús turístic. És gratuïta per als associats a l’AAT, 10 € per als associats de Federatur i la FEHT i 20 € per a la resta de públic.