T.E
22/09/22

 

El Celler de Vila-seca, inaugurat el passat 28 de maig, estrena formalment la seva primera programació de tardor amb 16 propostes per a tots els públics. Dansa, teatre, música, cinema, titelles, màgia i activitats vinculades al món del vi arrenquen la programació d’aquest nou equipament social i cultural que es vol incorporar a la proposta cultural de la ciutat i del conjunt del territori.

Aquesta programació de tardor, que comença el proper 1 d’octubre amb l’espectacle de dansa i flamenc “De la Tierra”, d’Inés Rubio i que finalitzarà el 17 de desembre amb la proposta cultural TAP DE SURO, defineix clarament els dijous, dissabtes i diumenges com a dies d’activitat i d’oferta cultural.

En aquest sentit, trobem espectacles familiars programats sempre en matinals de diumenge, on apareix com a plat fort, EL POT PETIT, al costat de la màgia del Mag Albert amb GLOW, i de Titelles de Lleida que ens presentaran el seu espectacle KISSU.

Dissabtes a la tarda trobarem dansa, monòlegs, concerts de música i la proposta Taps de Suro. Bruno Oro ens oferirà el seu monòleg còmic “SI O NO”, Inés Rubio el seu ball i SUU i BLAUMUT ompliran de música el Celler de Vila-seca. Per acabar la programació d’aquesta tardor, el Celler ens oferirà el primer TAP DE SURO, una proposta innovadora que combina un espectacle amb un tast de vi tematitzat, Els Taps de Suro giren a l’entorn d’una temàtica específica relacionada amb les propietats dels vins que tastarem un cop finalitzat l’espectacle. Cadascuna de les temàtiques serà conduïda per una persona experta. En aquest primer Tap de Suro, convidem la cantant Clara Gispert, que ens presenta el seu primer projecte personal: ON AND ON, un projecte fresc i sorprenent on la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX s’enfronten a les possibilitats sonores i estilístiques del hip hop i el pop actuals.

I un altre dels dies de programació serà els dijous, a les 19 h, Aquest dia el Celler ens ofereix cinema amb el cicle PEL·LÍCULES DE PREMI, que programa llargmetratges que han estat premiats, entre d’altres, amb destacats premis com l’Os d’Or de Berlín o Millor pel·lícula dels Premis Goya, al costat de pel·lícules del Cicle Gaudí.

Són doncs 16 propostes culturals que el Celler de Vila-seca ofereix en aquesta primera programació amb unes entrades que ja es poden adquirir a la plataforma https://entrades.vila-seca.cat

Aquest és el programa de la temporada de tardor 2022 del Celler de Vila-seca.

Dissabte 1 d’octubre, 20 h.

Dansa (flamenc): Inés Rubio, “De la Tierra”

Dijous 13 d’octubre, 19 h.

Cicle Gaudí: “Toscana”, de Pau Durà (2022)

Dijous 27 d’octubre, 19 h.

Cicle pel·lícules de premi: “El viatge de Chihiro”, d’Hayao Miyazaki (2001)

Dijous 3 de novembre, 19 h.

Cicle pel·lícules de premi: “La Isla Mínima”, d’Alberto Rodríguez (2014)

Dissabte 5 de novembre, 20 h.

Monòleg: Bruno Oro: “Sí o No”

Dijous 10 de novembre, 19 h.

Cicle Gaudí: “Alcarràs”, de Carla Simón (2022)

Diumenge 13 de novembre, 12 h.

Espectacle de titelles: Kissu, de Centre de Titelles de Lleida

Dijous 17 de novembre, 19 h.

Cicle pel·lícules de premi: “La bicicleta verde”, de Haifaa Al-Mansour. Aràbia Saudíta (2012)

Dissabte 19 de novembre, 20 h.

Concert: Suu presenta “Karaoke”

Dijous 24 de novembre, 19 h.

Cicle pel·lícules de premi: “Truman”, de Cesc Gay (2015)

Diumenge 27 de novembre, 12 h.

Concert del Pot Petit, Vull cantar i vull ballar

Dissabte 3 de desembre, 20 h.

Concert: Blaumut

Dijous 8 de desembre, 19 h.

Cicle Gaudí: “La voluntària”, de Nely Reguera (2022)

Diumenge 11 de desembre, 12 h.

Espectacle de màgia: Glow, d’Albertpiq

Dijous 15 de desembre, 19 h.

La teta asustada”, de Clàudia Llosa (Perú, 2009)

Dissabte 17 de desembre, 20 h.

Tap de suro: concert de Clara Gispert i tast de vi tematitzat