T.E.
23/02/2021

‘L’entorn. Mar, bosc, roca, cel’, del tarragoní Jordi Ortiz, obre a partir aquest dijous, i es podrà visitar fins al 18 d’abril

Boscos frondosos, ones marines, cels ennuvolats i muntanyes agrestes omplen la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) des d’aquest dijous 25 de febrer fins al 18 d’abril. Es tracta de fotografies creades pel tarragoní Jordi Ortiz i estampades sobre un fons de pa d’or, fet que els atorga un aire «sagrat» i «etern», segons destaca la filòloga, traductora i editora Victoria Cirlot al catàleg de la mostra.

Aquesta exposició (‘L’entorn. Mar, bosc, roca, cel’) reflecteix, un cop més, l’aposta del MAMT per la fotografia com a expressió artística de primer ordre. La mostra es pot visitar de franc, com el conjunt de les sales del MAMT. El públic hi pot accedir en l’horari actual, que es pot consultar al seu web: www.dipta.cat/mamt. En paral·lel, en una altra de les sales temporals del museu continua oberta l’exposició ‘Gonzalo Lindín, fins al 4 de juliol.