T.E.
24/09/2021

Cada dijous, al vespre, es podran descobrir les creacions de cada un dels restaurants participants.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i Raventós Codorniu, reprèn les jornades gastronòmiques ‘Tasta Salou’, que tornaran al municipi el proper dijous, 30 de setembre. Un total de 14 establiments oferiran els dijous, al vespre, a partir de les 19 h, una degustació de qualitat, que variarà cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu, pel preu de 5 euros.

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel; El Totxo Taverna; Boquet Restaurant; Braseria L’Estació; Restaurante La Taverna; Sushi Kai Salou; Huma; La Teca Salou; Taberna El Tirador; Mrkt Mercat de Edu Cuesta; Castillo de Javier; Mesón del Segoviano; La Venus de Pepe i House of Illusion.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de tornar a reprendre aquesta iniciativa, recentment iniciada la tardor, atès que “Salou continua oferint una oferta de qualitat, tant pel que fa a la restauració, com a la gastronomia, en general”. «Iniciatives com ‘Tasta Salou’ estimulen el sector i els potencials clients que troben en els establiments de restauració de Salou un motiu de visita i fidelització”, ha dit. Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “la tornada de Tasta Salou és una mostra més del múscul que té la gastronomia salouenca i de la empenta del sector de la restauració local”.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques de cada setmana, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou