T.E.
24/11/2020

A la nova botiga de Virginas es poden trobar tots els productes de la marca

La marca reusenca Virginias ha obert aquest dilluns 23 de novembre una botiga al Mercat Central de Reus, concretament dues parades amb tota la gamma de torrons i de xocolata de l’empresa. Amb aquesta botiga, i de cara a la campanya de Nadal, l’objectiu de Virginias és reforçar la seva presència a Reus i fer-ho de la mà del comerç tradicional i de proximitat a l’interior del Mercat Central.

A la nova botiga de Virginias al Mercat Central s’hi poden trobar tots els productes de la marca: torrons amb la recepta tradicional, la sèrie de torrons innovadors elaborada conjuntament amb cuiners com Jordi Cruz i Pep Nogué, i la gamma de postres i xocolates. Les dues de parades que ocupa Virginias són visibles des de l’entrada principal del mercat, pel carrer de Sant Joan, i l’entrada lateral sud del carrer de Sardà i Cailà.

La marca Virginias va néixer a Reus el 1932. Encara no fa un parell d’anys, l’empresa d’Agramunt Acrimont Foods va adquirir la marca, la maquinària i els coneixements de Virginias per continuar amb la producció de xocolata i torrons al passeig Sunyer de Reus.

El Mercat Central ha preparat la campanya de Nadal d’enguany amb una ampliació de l’horari durant el mes de desembre, amb l’obertura els dimeces, dijous i divendres des de les 8 del matí a les 7 de la tarda. Més informació sobre els horaris dels Mercats de Reus durant el mes de desembre al següent enllaç.