T.E.
25/03/2020

L’Oficina Jove del Tarragonès ja té les seves portes obertes de manera virtual. A través de l’enllaç web e-TarragonaJove ja es poden realitzar consultes online al servei de treball i d’informació juvenil, així com consultes al servei de salut.

Pel que fa als continguts dels serveis prestats, cal recordar que el servei de treball dóna suport a les persones joves en la realització del currículum i/o carta de presentació, preparació de l’entrevista de feina, inscripció a la borsa de treball municipal, suport a la inscripció a ofertes de treball de la xarxa, entre d’altres.

Vuit grups de teatre jove de Tarragona publicaran més de deu interpretacions teatrals

Pel que fa al servei d’assessorament en aspectes relacionats amb la salut, dóna resposta a les persones joves en qüestions sobre alimentació, sexualitat i afectivitat, infeccions de transmissió sexual i prevenció sobre el consum de drogues. (L’opció telefònica està activa en els dies laborables de 10 a 13h)

Finalment, quant al servei d’informació general, l’usuari pot demanar informació sobre formació, cultura, cooperació, lleure, participació, habitatge o qualsevol consulta d’interès. L’oficina jove és un servei impulsat des de la Generalitat, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Tarragona.

Podeu accedir a través de l’enllaç: https://tarragonajove.org/e-tarragonajove-els-serveis-de-joventut-continuen-en-linia/

Per la seva banda, vuit grups de teatre jove de Tarragona, sota la iniciativa SOM TEATRE JOVE publicaran, mitjançant els seus canals i xarxes socials, així com la web de Joventut, més de deu interpretacions teatrals realitzades per joves actors i actrius de la ciutat. Breus fragments d’obres, algunes de creació pròpia, que es podran veure des d’avui i arribaran al seu punt màxim de visualització el divendres vinent 27 de març,  Dia Mundial del Teatre.

La Faixsula, Arteliats, Nebulosa, Meraki, Tornavís, (H)istrionis, Ramé Phuart i Theatron, són les companyies teatrals que amb el suport de la conselleria de Joventut, han animat als seus membres que des de casa segueixin assajant i produint teatre. Amb això, el missatge és clar, la cultura juvenil i la creació jove no s’atura i activa de forma persistent fórmules per continuar el seu activisme tot i els dies d’emergència que ens manté en confinament.

Les peces son curts teatrals quee els mateixos grups aniran penjant als seus canals d’instagram i facebook. Així mateix, la Conselleria de Joventut els anirà publicant a https://tarragonajove.org/som-teatre-jove/