T.E.
25/06/2020

Firagost mantindrà el seu recorregut clàssic d’un quilòmetres i mig d’exposicions

Valls celebrarà la 66a edició de la Fira-Exposició del Camp Català. Tindrà lloc els dies 4 i 5 d’agost, segons ha assenyalat el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep Maria Rovira, informa El Vallenc.

En aquest moment, una vegada que els organitzadors han decidit tirar endavant la Firagost, la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de la ciutat celebren reunions per tal de garantir els protocols de seguretat i sanitaris per evitar el contagi del coronavirus i respectant el distanciament social.

D’altra banda, des de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls s’està tancant la llista de les parades participants així com la seva localització. Segons Josep Maria Rovira, la Firagost mantindrà el seu recorregut clàssic d’un quilòmetres i mig d’exposicions. En aquest moment, la Cambra de Comerç desconeix el nombre de parades que participaran en les exposicions.

Això sí, les circumstàncies sanitàries generades per la pandèmia han obligat a realitzar canvis en l’organització de la Firagost 2020, com l’anul·lació de l’acte inaugural que cada any se celebra en la sala de plens de l’ajuntament de Valls. Tampoc se celebraran les conferències sobre l’agricultura i la pagesia que cada edició s’han vingut celebrant. Tampoc no tindrà lloc el concurs de beure en porró.