T.E.
26/03/2021

Presentació de la nova marca de promoció turística

Després de diverses temporades amb la marca ‘Visit Reus’, l’Agència de Promoció de Ciutat presenta una nova marca turística de ciutat. La nova marca ‘Reus. Ciutat amb geni’ substitueix a partir d’ara al ‘Visit Reus’ que havia estat la marca insígnia en la promoció turística de la ciutat de Reus, des de que es va començar a utilitzar el mes d’agost de 2017 amb la presentació de la polsera turística que permetia la visita a 5 indrets emblemàtics

Després d’un cuidat procés de reflexió, tal com ha explicat en roda de premsa la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, «es van establir quins són els atributs de Reus com a destinació turística, s’han identificat els seus recursos més destacats i més diferenciadors : Modernisme, vinculació amb Gaudí, cultura, patrimoni i tradicions, comerç i serveis, vermut i denominacions d’origen de qualitat, proximitat a costa i muntanya, porta d’entrada a la Costa Daurada i al país del vi».

Tenint en compte aquests atributs, Reus es defineix com a joia modernista, ciutat de Gaudí, que permet seguir les empremtes del geni i descobrir el vermut, mentre el visitant pot gaudir amb tranquil·litat de les compres, la cultura i la gastronomia.

Campanya publicitària inspiracional

Com a primera acció de marca, i amb motiu del període de vacances de Setmana Santa, el divendres 26 de març s’iniciarà la campanya de comunicació «Reus, una escapada genial», una campanya de destinació inspiracional, què inclou anuncis a xarxes socials, premsa, mitjans digitals, ràdio principalment. La campanya va dirigida a públic de proximitat, al que passa les seves vacances a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, així com al mercat de la demarcació Barcelona i Lleida.

L’eina principal de promoció, serà un espot de 30 segons, en el que els protagonistes són una parella en escapada a la ciutat de Reus, descobrint dels principals atractius turístics de la ciutat: el patrimoni modernista, el Gaudí Centre, les compres, el vermut i la gastronomia. La locució de l’espot i de la falca de ràdio ha estat realitzada pel músic i cantant Joan Dausà. Està previst que properament es realitzin altres accions de promoció que desplegaran altres imatges de campanya, amb la mateixa parella gaudint de l’oferta turística de la ciutat en diferents àmbits.

Aquesta és la primera fase d’una estratègia de comunicació més àmplia que l’Agència Reus Promoció desenvoluparà al llarg d’aquest any per promoure les escapades a Reus, sempre tenint molt en compte la situació de la pandèmia.