26/05/2023
Helder Moya

El Celler Masroig entre d’altres activitats, també us permet passejar i visitar pels 100 anys d’història del celler.

El Celler Masroig prepara una activitat enoturística que «combina el luxe i l’exclusivitat amb el turisme sostenible i la passió pel vi: un cap de setmana de glàmping entre vinyes. Serà els pròxims 3 i 4 de juny, entre les vinyes i oliveres que el celler té al poble del Masroig».

Amb aquesta proposta, una experiència única a la comarca del Priorat, el Celler Masroig proposa allotjar-se en tendes nòmades de grans dimensions al bell mig de la natura, ben a prop de les vinyes, i d’una manera confortable, amb totes les comoditats que pot oferir un hotel.

L’objectiu de l’activitat, amb la combinació de confort i aventura «és crear un espai de reconnexió amb la natura, posar en valor el paisatge, el temps i la gastronomia del territori, tot seguint el transcurs natural de les hores del dia. Per això, l’activitat va acompanyada d’un complet programa d’activitats que lliguen vi i gastronomia amb cultura i paisatge» expliquen des del Celler Masroig.

El Celler Masroig entre d’altres activitats, també us permet passejar i visitar pels 100 anys d’història del celler, des dels antics trulls subterranis de 1917 fins a la nova nau de botes.

Un recorregut per una cultura de vinyes que durant generacions han viscut gràcies a l’esforç i el treball de la gent del poble. La voluntat és compartir amb vosaltres el plaer d’assaborir un bon vi i ajudar-vos a entendre com i per què el vi és un producte que desperta passions. El recorregut finalitza amb el tast guiat de tres vins i la degustació de l’oli d’oliva extra verge. A més a més també podreu gaudir de l’exposició del Vi Novell i descobrir el vi més jove de la casa.