T.E.
26/06/2020

Autoritats i junta de la nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, La Pineda

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca i del Patronat de Turisme de Vila-seca, van presentar la nova AEH Vila-seca, La Pineda a un entorn incomparable com és el Castell de la ciutat.

L’acte de presentació de la nova associació ha comptat amb  la presència del Sr. Pere Segura, Alcalde de Vila-seca; del Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT; del Sr. Juan Hervás, nou president de l’AEH Vila-seca, la Pineda i dels membres de la junta de la nova associació: Juan Hervás de Restaurant El Patio; Jaume Solé, de Port Aventura; Xavier Subirats de Mix Restaurant & Lounge Sushi Tapes; Ismael Requena de Mombasa, La Tagliatela, Sergio i Rocío Morales de La Taberna de misti, Lorena Vázquez de Bon dia Maria Restaurant, Indaleci Salas de Gran Palas Hotel i Kelvin Brand de Bar Restaurant Oh La La. També han participat a l’acte la tinent d’alcalde, Manuela Moya i la regidora de Turisme, Cristina Cid.

L’alcalde la ciutat ha volgut obrir l’acte de presentació agraïnt la predisposició de Juan Hervás i a Francesc Pintado “una persona que treballa incansablement pel sector”.

Francesc Pintado, President de l’AEHT, ha volgut destacar que “avui és un dia molt especial perquè assistim al part d’aquesta associació que avui veiem néixer”. Però no ha volgut passar per alt “el moment tràgic que està vivint el sector”. Pintado, ha agraït també a al Sr Pere Segura “per creure en la necessitat de disposar d’una associació que vehiculi i dinamitzi el sector”