T.E.
27/9/2022

Reus empresa oferirà informació econòmica i empresarial de Reus i el seu àmbit d’influència

Des d’aquest dimarts, 27 de setembre, ja està operatiu el portal ReusEmpresa.com. Es tracta d’un mitjà pioner d’informació econòmica i empresarial de Reus i el seu àmbit d’influència.

Des de la nostra experiència com a editors de mitjans especialitzats en informació econòmica i empresarial del territori, creiem que Reus i el seu hinterland tenen un gran potencial informatiu en aquest camp. La gran activitat institucional i privada, en sectors molt diversos, són un actiu que pot tractar-se específicament i amb amplitud.

Per una banda, existeix un accés directe a la informació que proporcionen les diverses fonts, però cap plataforma que els unifiqui. I, per altra, es poden crear una sèrie de continguts informatius mitjançant un treball periodístic especialitzat: notícies, entrevistes i reportatges.

L’objectiu és portar aquesta informació al major nombre possible d’empresaris, directius i agents implicats del territori. Projectar els continguts al públic lector de fora del hinterland reusenc interessat en aquest tipus d’informació: tots aquells empresaris i directius, així com institucions i entitats, que requereixen informació especialitzada d’aquest tipus. Un treball que ja hem aplicat en altres webs que editem.

El web serà de lliure accés amb actualitzacions diàries. Setmanalment, enviarem mitjançant una newsletter un resum de continguts als subscriptors (base de dades pròpia i els nous que s’incorporin a través del web). D’altra banda, mitjançant les xarxes socials i altres accions, buscarem ampliar la base de lectors.