T.E
27/09/22

La cadena anglesa del fitness, Énergie Fitness va realitzar l’obertura oficial del seu segon gimnàs a Espanya el dia 21 de setembre al carrer Ramón y Cajal número 26 en el centre de la ciutat.

Énergie Fitness va triar la capital del tarragonès com la seu del seu segon club a Espanya pel gran potencial esportiu que té la ciutat i els seus habitants.

Énergie Fitness Tarragona és un club d’estil boutique, el primer del seu tipus a la ciutat. Ofereix als seus més de 300 socis un espai de 700 metres quadrats de club distribuïts en una sala fitness, sala de pes lliure, l’estudi The Yard i la zona funcional amb equips de gran varietat i d’última tecnologia.

A l’esdeveniment han assistit personalitats tarragoneses com la consellera de l’esport Maria José Lopez i el campió del motociclisme Josep Maria Busquets.

Addicionalment, la cadena anglesa ha celebrat un esdeveniment per a tots els socis i no socis a les 19.00 H en el qual molts tarragones van poder conèixer un concepte de gimnàs mai abans vist a la ciutat.

L’entrenament definitiu del fitness “The yard”

Una de les principals novetats d’aquest nou club esportiu és la seva sala “The Yard”, un espai en el qual l’entrenament físic passa a un altre nivell.

“The Yard”, és un circuit grupal de múltiples exercicis que ha estat dissenyat al Regne Unit per a oferir un entrenament únic que no es pot trobar en cap altre gimnàs a la ciutat. Cada classe combina una rutina d’alta intensitat, divertida i desafiadora, utilitzant equips d’alta gamma del món fitness.

En les sessions de “The Yard” també és possible realitzar un seguiment de totes les dades de l’entrenament i progrés físic en temps real.

Aquest circuit està dissenyat per a cobrir un buit en els gimnasos tradicionals en el qual només s’ofereix un entrenament bàsic de sala fitness o classes dirigides convencionals.

Cobrint el buit del mercat

Énergie Fitness està fent una gran aposta en la capital de Tarragona per a arribar a aquest públic que encara no se sent representat per cap gimnàs.

L’objectiu de Énergie Fitness és aconseguir arribar a aquest grup de persones 30+ que busquen una personalització en l’atenció i l’experiència que viuen en posar-se en forma, que altres gimnasos no ofereixen.