T.E.
28/6/2022

El Serrallo acollirà actuacions musicals dels principals grups d’havaneres cada nit dels dissabtes del juliol.

Un any més arriba al barri del Serrallo el festival ‘Havaneres del Port de Tarragona’, que aquest estiu de 2022 celebra la seva trentena edició amb un cartell musical ple de qualitat i algunes novetats que el Port de Tarragona ha programat amb la voluntat de contribuir a difondre la cultura popular catalana i la tradició marinera entre la ciutadania. El certamen, com és tradició, omplirà d’havaneres la pèrgola del Serrallo les nits de tots els dissabtes de juliol a partir de les 22 hores, essent la primera actuació el dissabte 2 de juliol i l’última el dissabte 30 de juliol. Aquest estiu, en total s’han programat cinc cantades d’havaneres, com sempre amb entrada gratuïta i amb un aforament màxim de 500 persones per sessió.

Aquest estiu el Port de Tarragona ha volgut introduir algunes novetats amb motiu de la celebració del 30è aniversari del festival d’havaneres. La primera és la posada en marxa ‘Coneix l’havanera des del mar’, activitat paral·lela a les cantades dels dissabtes que permetrà apropar-se a l’origen i la història de les havaneres des del mar.

La segona novetat és l’estrena d’un decorat especial i innovador sobre l’escenari instal·lat a la pèrgola del Serrallo, on actuaran els diferents grups cada nit dels dissabtes de juliol a partir de les 22 hores.

Les invitacions estaran disponibles a partir del dia 1 de juliol a les 12:00h a través de la plataforma ENTRADIUM.