T.E
28/09/22

Imatge d’un dels locals inclosos en el projecte ‘Reus Espais Vius’

 

Tal com informa el mitjà ReusEmpresa.cat, el projecte Reus Espais Vius, impulsat per la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, està transformant, de mica en mica, el paisatge comercial dels ravals Robuster i Sant Pere. Una zona que, tot i la seva bona ubicació, comptava amb un elevat percentatge de locals comercials buits.

El projecte, engegat el passat mes de març de 2021 amb l’objectiu, precisament, de dinamitzar i revitalitzar aquest cèntric eix comercial de la ciutat, ja compta amb 4 negocis que han aixecat la persiana en aquest període. Però aquesta xifra s’elevarà fins als 14 comerços nous al llarg dels pròxims mesos.

D’aquesta manera, dels 20 locals buits adherits al projecte, 4 establiments ja han obert i 8 més ho faran de forma imminent. Segons ha pogut saber Reus Empresa, dos negocis més es troben en negociacions molt avançades per obrir pròximament.

El regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha afirmat a ReusEmpresa.cat que «estem contents tal com evoluciona. Era un tema complicat que no s’havia fet mai a la ciutat». Per Prats, el propòsit era «fer algun tipus d’actuació, amb recursos propis, davant del gran nombre de locals desocupats de la ciutat i, en concret de la zona comercial».