T.E.
28/10/2019

El parc temàtic Port Aventura ha fitxat el director comercial de Vueling, David García, segons ha informat el diari Ara. Aquest canvi suposa que García esdevingui director general de Port Aventura, i que compartirà direcció amb Fernando Aldecoa, qui s’encarregarà de la gestió financera. Arturo Mas-Sardà es mantindrà com a president executiu del complex d’oci. Propietat, de fet, dels fons Inverindustrial i KKR. En paraules de David Garcia sobre el seu canvi, ha explicat que el buscaven per «liderar la transformació digital de l’empresa».

Tal com continua el mitjà, la incorporació es va fer efectiva fa tres setmanes després d’estar-hi a Vueling quatre anys. La tasca de García és, doncs, apropar a l’entorn del parc temàtic el món online i potenciar el seu desenvolupament internacional per a la captació de nous visitants.

David García és el nou director general de Port Aventura. Foto: Linkedin.

La marxa de García com a director general de Port Aventura ha fet moure l’estructura del consell d’administració de Vueling. Amb tot, l’aerolínia ha situat al capdavant de la direcció comercial a Manuel Ambriz.