T.E.
29/04/2024

La divisió B2B de fruita seca de Borges s’enfocarà en la innovació com a motor de creixement.

El grup Borges ven la divisió agrícola de la seva empresa destinada a les nous i els fruits secs, després d’haver assolit un acord amb el fons internacional Natural Capital Fund, que pagarà entre 70 i 80 milions d’euros per quedar-se aquesta activitat mentre la companyia d’alimentació centra el seu creixement en noves oportunitats comercials o industrials, segons informa el mitjà Crònica Global.

BAIN, que és la unitat de negoci de fruits secs liderada per Borges International Group (BIG), ven així la seva branca agrícola, negoci que en els darrers tres anys ha suposat el 7% del producte comercialitzat per BAIN i el 0,8% per el total del Grup BIG, segons un comunicat remés a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). L’operació suposa la desinversió en dues societats espanyoles, ubicades a Extremadura i Granada, i quatre societats portugueses, que concentraven la seva activitat agrícola centrada en la producció, principalment d’ametlles, nous i festucs.

Natural Capital Fund gestionarà els actius a través del seu soci de referència, Bolschare Agriculture, que adquirirà la gestió dels serveis agrícoles. El Grup Bolschare, empresa arrelada a Espanya i Portugal, assumirà la totalitat de la plantilla i seguirà prestant serveis per a les companyies adquirides per CAM, amb qui ja col·labora en altres dels seus projectes.