T.E.
29/04/2024

Les persones que comprin als establiments cambrilencs del 29 d’abril al 29 de maig podran guanyar passis de les firetes i una estada de cap de setmana.

La Fira Multisectorial de Cambrils posarà en marxa la 3a edició de la campanya comercial per fomentar el consum de proximitat «Protagonistes per un dia», impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, la Unió de Botiguers i la Xarxa del Port.

La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, ha afirmat que la campanya vol incentivar la compra als comerços cambrilencs les setmanes prèvies a la fira i posar en valor les avantatges d’un model de consum més responsable i sostenible, que ofereix productes de proximitat de màxima qualitat i un servei molt més personalitzat.

Per tot això, la campanya premiarà un any més la confiança en el comerç local amb sortejos de passis per les atraccions i firetes que s’instal·laran a la ciutat del 30 de maig al 2 de juny, així com una estada de cap de setmana.

Concretament se sortejaran 3 accessos infinits personals i intransferibles per a pujar a les atraccions durant tot un dia (divendres, dissabte o diumenge) i 50 tiquets triples per a infants i joves d’entre 3 i 16 anys. D’altra banda, com a novetat d’enguany, es podrà guanyar una estada de cap de setmana al Cambrils Park Resort. A més, també hi haurà promoció 2×1 el dijous 30 de maig, en l’obertura de les Firetes, a les 17:30 hores.

Per a participar als sortejos s’haurà de fer una compra mínima de 10 euros als comerços locals i empreses de serveis de Cambrils adherits a la campanya, del 29 d’abril al 29 de maig. La clientela rebrà una butlleta que, grapada juntament amb el tiquet de compra, caldrà que dipositi dins les urnes que es trobaran distribuïdes al Patronat de Turisme, al Centre Cívic Les Basses i a la Torre del Llimó.

Les persones guanyadores s’anunciaran a través dels perfils de xarxes socials de la Fira, a Instagram (@fira_cambrils), Facebook (La Fira de Cambrils) i Twitter (@FiraCambrils), i també rebran la comunicació via telefònica per part del Departament de Promoció Econòmica.

Per altra banda, aquest 2024 s’incorporarà una nova atracció a les Firetes: la popularment coneguda Nòria Skyland, de 33 metres d’alçada. Aquesta atracció, que portarà El Gremi d’Atraccions i Fires de Catalunya, disposa de 20 cabines per a gaudir com mai de les meravelloses vistes de la ciutat amb família i amics.

El programa complert de la Fira, així com la resta de novetats pel que fa a espais, actes i activitats, s’anunciarà durant les pròximes setmanes.