T.E.
29/11/2019

Els Premis Cambra 2019 han reconegut 34 casos d’èxit de les comarques de la demarcació cameral de Reus: el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

A les empreses premiades, de sectors tan diversos com la indústria, l’agroalimentari, el comerç, el turisme o les TIC, se’ls reconeixen el seu creixement, l’aposta per l’I+D i per la internacionalització, la trajectòria i, molt especialment, els valors. Sota l’eslògan ‘Sostenibilitat i Futur’, la cerimònia l’han presidit el president de la Generalitat, Quim Torra; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just; la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; i el director d’Institucions de CaixaBank, Joaquim Macià.

Foto de família de premiats i autoritats.

A banda dels premis habituals, aquesta edició ha incorporat 5 premis atorgats per cadascun dels Consells Comarcals de l’àrea de la Cambra, una sensibilitat cap al territori que és una de les línies mestres de la nova etapa de l’ens cameral que va començar el passat mes de maig. També s’han lliurat 3 premis concedits per tres empreses a altres empreses. Per acabar s’han lliurat els Premis d’Honor, una categoria que ha girat a l’entorn dels valors: a l’empresari Xavier Martínez, pel projecte turístic de la Casa Navàs; a la Fundació Rosa Maria Vivar, pel centre de tractaments no farmacològics per a malalts d’Alzheimer; i al Monestir de Poblet, pel programa de sostenibilitat energètica i ambiental ‘Cosmos Poblet’. Com ha estat habitual en els últims anys, els Premis Cambra han reconegut també 6 treballs periodístics.