T.E.
29/11/2019

Ja hi ha projectes guanyadors dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona, convocats anualment per aquesta institució per fomentar l’esperit emprenedor i la innovació i promoure l’ocupació i l’economia del territori amb la creació de noves empreses. Es tracta de l’espai familiar multiaventures El Racó de l’Esquirol, d’Horta de Sant Joan (categoria Turisme, cultura i experiències); la iniciativa de monitorització fetal a través d’un cinturó, Belty/Treematernity, de Tortosa (Salut i esport); l’empresa de nutracèutics i suplements nutricionals per a animals de companyia Kainkun Care, de Reus (Tecnologia i innovació); la marca de cosmètica natural sense envàs Botànica, cosmètica conscient, de Montblanc (Eficiència energètica i sostenibilitat), i la cooperativa d’habitatges i locals socials La Titaranya, de Valls (Economia social).

Aquesta 7a edició dels Premis Emprèn ha reconegut també altres iniciatives empresarials de les diferents categories: el marketplace per localitzar esdeveniments Caigo, de la Pobla de Mafumet; l’espai cerveser Twins Craft Beer, de Tarragona; l’aplicació Gastrocat Experience, d’Altafulla; el marketplace de sanitat privada Medi Admin Proyectos, de Santa Bàrbara; la plataforma d’e-commerce de producte fresc Al Mercat, de Tarragona; l’empresa de fabricació i venda de peces de roba i complements fabricats a mà Sumi, de la Secuita; l’empresa de gestió forestal Grimauet Treballs forestals, de Valls, i l’app per a usuaris i professionals dels centres residencials Keep in Touch, dels Muntells.

Aquesta 7a edició dels Premis Emprèn ha premiat tretze projectes empresarials.

En total, s’han premiat tretze projectes empresarials nascuts a la demarcació de Tarragona. Els projectes guanyadors de cada categoria han rebut 5.000 euros cadascun. D’altra banda, les iniciatives que han rebut el reconeixement obtenen 1.000 euros cadascuna. Uns i altres rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona o de les seves entitats col·laboradores.